♣¤═══¤۩۞۩║✿ Spirit Of Brotherhood ✿ ║۩۞۩¤═══¤♣
Selamat Datang Di Bandung 4 Community.... Silahkan Login atau Daftar Terlebih Dahulu
Baca, Fahami Dan Taati Aturan / Tata Tertib Forum
Terima Kasih

♣️¤════¤۩۞۩║✿ Bandung4 Chatters ✿ Spirit Of Brotherhood ✿║۩۞۩¤════¤♣️

♣¤═══¤۩۞۩║✿ Spirit Of Brotherhood ✿ ║۩۞۩¤═══¤♣

--- Komunitas Chatters Bandung 4 ---
 
IndeksBandung4 ChatFAQPendaftaranLogin

Share | 
 

 Lamun Kabayan Mondok di Hotel jiga kieu yeuh

Go down 
PengirimMessage
Usagi_Tsukino
Moderator
Moderator
avatar

Jumlah posting : 46
Join date : 10.01.11
Age : 98
Lokasi : Di Depan Netbook Merah..

PostSubyek: Lamun Kabayan Mondok di Hotel jiga kieu yeuh   Thu Jan 27, 2011 7:47 pm

Di front office Hotel.



Kabayan : Neng, sadiakeun kamar hiji anu kasurna hipu, jandela na gede, jeung nyanghareup ka kota ….

Petugas : Mangga Pa , bade anu nyalira atau kangge duaan??

Kabayan : hallahhh si neng nya, kangge sorangan weh atuh, da abi mah teu nyandak pun bojo….

Petugas : Manggga , Pa. Kamar no 105 di lantai 10. ieu koncina….. Pa, pang jajapkeun si bapak ieu ka kamar nomer 105…

Pelayan Hotel : Siap, mangga ngiring ka sim kuring Pa… ( bari nyandak tas na si kabayan)

Kabayan : hayuu…



Teu kungsi lila si kabayan lebeut kanu kamar… tp anjeuna hulang huleung….

Kabayan : Teu salah kamar Jang? naha kamar teh meuni leutik2 teuing, nya euweuh ranjang jeung kasur deui, euweuh TV, jandelana mana? Kamar caina mana?… rek nanaonan ari aing sare dinu tempat kieu patut… teu narima aing lamun kieu mah..!! mending bedho…. !!!

Pelayan Hotel : Sabar atuh kang, ieu mah lift, sanes kamar hotel….
Kembali Ke Atas Go down
 
Lamun Kabayan Mondok di Hotel jiga kieu yeuh
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ----> MisteRy of 3 LetteRs <----
» Dirazia polisi tapi asik... :lol:
» WTS : (2nd) Akrapovic Slip-On Ninja 250 95%..Dijamin Mulus...Bandung Yeuh,...
» Ninja 250Fi Merah 2012..Full Modif Limbah Moge + Branded Accesories..!!Bandung Yeuh..

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
♣¤═══¤۩۞۩║✿ Spirit Of Brotherhood ✿ ║۩۞۩¤═══¤♣ :: Intermezzo :: Humor-
Navigasi:  
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Most active topics
Bagi-Bagi Info FXOPEN
Sejarah Windows
Maen Disini yuk...
Pearl Jam
Radiohead Discography
KOPDAR............
Kimya Dawson
:D nuju ngariung...jeung baraya sadayanana...niu bie. :D
Tebak Berhadiah
Street Fighter